Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Als doof iemand meedoen aan een talentenjacht. Mandy Harvey (29) deelt haar verhaal

Als doof persoon meedoen als zangeres aan een talentenjacht? Dat dit mogelijk is werd bewezen door de dove zangeres Mandy Harvey (29), die meedeed aan America’s Got Talent. Mandy verloor haar gehoor op 18-jarige leeftijd door een bindweefselaandoening. Toch laat zij zich niet tegenhouden door deze beperking en zet zij haar carriere in de muziek door. Al tien jaar zingt zij zonder zichzelf te kunnen horen.

Zingen op basis van vertrouwen

Mandy zong al voordat zij haar gehoor verloor. Dat zij een mooie stem heeft, daar hoefde zij zelf dan ook niet aan te twijfelen. Toch valt het niet mee om goed te zingen zonder te horen. Valse noten worden immers niet gehoord. Mandy legt uit dat zij toch kan blijven zingen door te vertrouwen op drie verschillende factoren. Op de eerste plaats vertrouwt zij op haar stem en het feit dat zij deze op de juiste toonhoogte in weet te zetten. Op de tweede plaats vertrouwt zij op de visuele aanwijzingen die zij krijgt. Tot slot vertrouwt zij op haar auditieve geheugen.

Optreden op kousjes

Het is niet makkelijk om precies op de maat te blijven zingen wanneer de muziek niet gehoord kan worden. Hier heeft Mandy ook een handigheidje in gevonden. Zij zingt namelijk op haar kousjes. Hierdoor kan zij het ritme van de muziek voelen met haar voeten. Mandy weet de jury uiteindelijk omver te blazen met haar eigen nummer, ‘Try’, waarin zij de emoties van haar gehoorverlies overbrengt, maar ook haal wil om door te gaan. Na een lang applaus gaat de dove zangeres door naar de liveshows.

Gehoorproblemen aanpakken

Wanneer er problemen met het gehoor ontstaan, dan is het belangrijk dat u direct actie onderneemt. Wilt u eens gebruik maken van een gratis hoortest? Dan kunt u bij een audicien bij u in de buurt terecht.Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2020 - alle rechten voorbehouden.