Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Door de douane en vliegen met een hoortoestel

Veel mensen zijn bang om een hoortoestel te dragen wanneer zij met het vliegtuig op vakantie gaan. Veel gehoorde angsten zijn dat de batterijen leeglopen wanneer men door de douanepoortjes gaat, dat de batterijen bij de douane verwijderd moeten worden of dat het hoortoestel door de druk bij het stijgen en dalen van het vliegtuig beschadigd raakt.

Veilig vliegen met een hoortoestel

Tegenwoordig zijn hoortoestellen van uitstekende kwaliteit. Met de ontwikkeling van de hoortoestellen wordt er goed rekening gehouden met de meest voorkomende situaties, waaronder ook vliegen. U kunt zonder problemen door de douanepoortjes. De batterijen blijven goed werken en het gebeurt zelden dat de alarmbellen bij de detectie afgaan doordat iemand een hoortoestel draagt. Het hoortoestel zal ook bij het stijgen en dalen van het vliegtuig geen problemen opleveren.

Oorpijn tijdens het vliegen

Het komt wel voor dat mensen last hebben van oorpijn tijdens het vliegen. Dit komt voor bij mensen die een hoortoestel dragen, maar ook bij mensen die geen hoortoestel gebruiken. Dit heeft namelijk te maken met het verschil in druk. Tijdens het stijgen van het vliegtuig verandert de druk van 1 bar relatief snel naar 0,7 bar. Wanneer het vliegtuig gaat landen, dan wordt de luchtdruk op dezelfde snelheid weer terug aangepast van 0,7 bar naar 1 bar. Dit kan voor een vervelende druk in de oren zorgen en mensen kunnen echt oorpijn ervaren. Veel slikken tijdens het stijgen en landen of het kauwen op kauwgom kan helpen de klachten te verminderen.

Met een goed hoortoestel op vakantie

Staat de vakantie voor de deur en wilt u met een goed hoortoestel aan de vlucht beginnen? Dan bent u natuurlijk welkom bij een audicien. Zoek de dichtstbijzijnde locatie eenvoudig via de website en kom eens langs voor een gratis hoortest en vrijblijvende advisering. Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2020 - alle rechten voorbehouden.