Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Tips voor op vakantie met een hoortoestel

Met een hoortoestel op vakantie is natuurlijk heel goed mogelijk. Wel is het belangrijk om met enkele zaken rekening te houden wanneer u een hoortoestel draagt tijdens uw vakantie. U wilt zeker zijn dat het hoortoestel ook op de vakantiebestemming gewoon goed blijft werken.

5 slimme tips voor op vakantie

Wanneer u uw hoortoestel de juiste aandacht geeft tijdens de vakantie, dan kunt u gewoon zeker zijn dat u goed kunt horen. Wij geven u 5 praktische tips voor als u op vakantie wilt gaan met een hoortoestel.

1. Reserveartikelen meenemen

Er kan altijd iets gebeuren op vakantie, net zoals dit thuis ook kan gebeuren. Het is daarom verstandig om voldoende reserveartikelen voor het hoortoestel mee te nemen. Zo bent u overal op voorbereid.

2. Neem voldoende reinigingsproducten mee

Zeker tijdens een zonvakantie transpireert u meer dan gewoonlijk. Het is daarom aan te raden om extra reinigingsproducten mee te nemen, zodat u het hoortoestel en de oorstukjes minimaal eens per dag goed kunt schoonmaken.

3. Goede zorg voor de oren

Wanneer u een hoortoestel draagt en veel transpireert, dan hebben de oren het nodig om af en toe even te drogen. Dit voorkomt irritatie, jeuk en andere klachten in de oren. Doe de hoortoestellen regelmatig even uit om de oren goed te laten drogen.

4. Aandacht voor de filters

Filters kunnen gemakkelijk verstopt raken. Wanneer dit gebeurt, dan zal de kwaliteit van het geluid sterk afnemen. Om dit te voorkomen is het goed om extra aandacht te besteden aan de filters.

5. Neem een droogbox mee

Komt het hoortoestel in aanraking met water? Dan komt een droogbox erg goed van pas. U kunt het hoortoestel droogdeppen met een keukenpapier. Schud het heen en weer om al het water eruit te krijgen en dep het nog eens goed droog. Het hoortoestel kan vervolgens goed worden gedroogd in de droogbox. Deze is natuurlijk te koop bij de audicien.

Wilt u meer informatie, goed advies of heeft u interesse in een droogbox? Zoek dan op onze website waar de dichtstbijzijnde audicien te vinden is. Wij staan voor u klaar.Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2020 - alle rechten voorbehouden.