Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Onze hoortoestellen

Op onze website tref je hoortoestellen aan die volgens het Hoorprotocol 2016 van Zorgverzekeraars Nederland worden aangeboden.

Om te kunnen vaststellen welk hoorhulpmiddel je nodig hebt, zal de audicien samen met jou een aantal stappen doorlopen.

Stap 1: Gehoorverlies vaststellen
Je gehoorverlies wordt vastgesteld aan de hand van een aantal gehoormetingen. De resultaten hiervan worden weergegeven in een audiogram. Van elk oor wordt een audiogram gemaakt omdat het gehoor per oor kan verschillen.

Stap 2: Je hoorprobleem in kaart brengen
Wat betekent het gehoorverlies voor jou? Betekent het alleen dat je de tv niet goed meer kunt horen? Of kun je door je gehoorverlies bepaalde werkzaamheden niet meer naar tevredenheid uitvoeren? Om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke situatie, vraagt de audicien je een vragenlijst in te vullen. Bij het invullen staat altijd je huidige situatie centraal.

Stap 3: Een hoortoestel selecteren
Er zijn veel verschillende soorten hoortoestellen beschikbaar. Al deze hoortoestellen zijn ingedeeld in vijf functionele categorieën. Aan de hand van de gehoormetingen en de uitkomst van de door jou ingevulde vragenlijst, weet de audicien in welke categorie je valt. Samen met de audicien ga je nu op zoek naar het hoortoestel binnen deze categorie dat het beste bij je past.

Stap 4: De proefperiode
Iedereen die een nieuw hoortoestel krijgt, heeft recht op een proefperiode om te kijken of het geselecteerde hoortoestel inderdaad een goede oplossing is. In deze periode kun je rustig aan je nieuwe gehoor wennen en samen met de audicien op zoek gaan naar de meest optimale afstemming van uw hoortoestel. Soms moet een toestel meerdere keren worden bijgesteld voordat de instellingen als optimaal worden ervaren.

Het kan ook zijn dat je het idee hebt dat het toestel niet het juiste voor je is. In de proefperiode kun je dan nog een ander toestel uitproberen.

Aan het einde van de proefperiode zal de audicien een eindcontrole uitvoeren. Hiervoor vul je opnieuw een vragenlijst in, maar gaat je nu uit van de nieuwe situatie met het hoortoestel. Op deze manier kun jij en je audicien zien welke winst (verbetering) er is behaald en bekijken of dit voldoende voor je is.

Stap 5: Nazorg
Onze dienstverlening stopt niet als je hebt afgerekend. Wij weten namelijk dat de conditie van het gehoor kan veranderen. Bij ons ben je  daarom ook na de proefperiode welkom met vragen, voor een controle en advies of een correctie in de afstelling.Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2021 - alle rechten voorbehouden.