Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Onze audiciens

Van ons mag je meer verwachten
Al onze audiciens zijn aangesloten bij Stichting HoorProfs. Dat betekent dat ze de beste kwaliteit in hoorzorg bieden. Hoe dat zit? Elke audicien voldoet minimaal aan de eisen die Stichting Audicien Register (StAr) stelt. Echter, onze audiciens voldoen daarbovenop aan de aanvullende, strengere eisen die Stichting HoorProfs stelt: onze audiciens beschikken over nauwkeuriger apparatuur, doen uitgebreider gehooronderzoek en leveren betere service. Van een HoorProfs audicien mag je dus gewoon meer verwachten.

Altijd welkom
Onze dienstverlening stopt niet als het hoortoestel is ingemeten en afgerekend. Sterker nog: dan zijn we pas halverwege. Wij weten namelijk dat gehoorkwaliteit kan veranderen. Bij ons ben je dus ook daarna nog welkom met vragen, voor een tussentijdse controle of een correctie in de afstelling. Prettig voor jou, maar zeker ook voor ons: alleen zo kunnen we de beste hoorzorg blijven garanderen.

Onafhankelijk
Een HoorProfs audicien is zelfstandig en dus merkonafhankelijk. Vanuit die positie kan hij putten uit een uitgebreide staalkaart van merken en modellen hoortoestellen. Zo kan hij altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Maak kennis met de HoorProfs audiciens:Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2021 - alle rechten voorbehouden.