Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Fonique Hoortechniek Hoogeveen - Hoogeveen
logo

Fonique hoortechniek opende in februari 2012 voor het eerst haar deuren in Deventer. Inmiddels is er in mei 2017 een praktijk in Hoogeveen bijgekomen in Gezondheidscentrum ‘Het Klooster’. Bij Fonique wordt u geholpen door Dennis van Velzen (Deventer), Leoni IJzerman (Deventer) en Michiel Blokzijl (Hoogeveen).

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij Fonique vinden we het ontzettend belangrijk dat het belang van de klant voorop staat. Bij Fonique wordt de keuze van het hoortoestel bepaald op basis van kwaliteit van het hoortoestel en de wensen van de klant, of het nu gaat om hoortoestellen uit het basis segment, of de meest geavanceerde hoortoestellen. Daarnaast leveren wij voornamelijk hoortoestellen van de meest gerenommeerde merken, zijnde Widex, Oticon en Phonak alsook met Starkey en Coselgi. Bij Fonique worden de instellingen altijd vakkundig nagemeten zodat we precies kunnen zien of het hoortoestel goed is ingesteld.

 

Van beperken tot verrijken

Bij Fonique kunt u terecht voor alles wat met het gehoor te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan slaapdopjes voor een betere nachtrust, zwemdopjes voor kinderen, gehoorbescherming tegen harde muziek of lawaai en natuurlijk hoortoestellen. Daarnaast zijn we erg thuis in het verlichten van tinnitusklachten door middel van tinnitusmaskeerders. Ook muzikanten kunnen bij ons terecht voor op maat gemaakte in-ear systemen. Wij leveren niet alleen in-ears van Jerry Harvey, de uitvinder van de in-ear monitor, wij produceren ze zelf ook in ons lab in Hoogeveen.

Naast het aanpassen van hoortoestellen, faciliteren wij ook het aansluiten van wek-en waarschuwingssystemen bij u thuis, bieden wij u de mogelijkheid om solo-apparatuur uit te testen en leveren wij hulpmiddelen die het horen en verstaan vergemakkelijken bij het gebruik van uw (mobiele) telefoon, tv, etcetera.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag.

 


Adresgegevens

Brinkstraat 5
7902AC Hoogeveen
Tel: 0528-726609
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: alleen op afspraak

 
Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Direct contact met Fonique Hoortechniek Hoogeveen Hoorzorg aan huis audicien

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2019 - alle rechten voorbehouden.