Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Over hoorzorg aan huis

Hoe zit dat met die vijf categorieën hoortoestellen? En het eigen risico? Moet je nu wel of niet zelf bijbetalen? En hoe kunnen hoortoestellen gratis zijn? Hoorzorg zit soms best onduidelijk in elkaar. En veel audiciens maken het er met hun reclamecampagnes niet duidelijker op. Daarom kiest Hoorzorgaanhuis.nl voor een meer transparante aanpak: we bieden veel informatie, professionele hoorzorg én het grootste assortiment hoortoestellen van ons land. Daarnaast kun je bij ons terecht voor accessoires, batterijen, onderhoud en service.

Keuzevrijheid
Bij hoorzorgaanhuis.nl zijn alleen zelfstandige audiciens aangesloten. En dat levert veel vrijheid op: omdat een HoorProfs audicien zich niet verbindt aan een hoortoestelmerk of –fabrikant, kan hij de meest uiteenlopende merken en modellen toestellen aanbieden. Door deze keuzevrijheid krijg je altijd het beste toestel voor jouw situatie.

Online hoorzorg
Ondanks dat we op deze website alle prijzen direct inzichtelijk maken, kun je via de website geen hoortoestel kopen. Immers, een passende hooroplossing is altijd maatwerk en koop je niet even via een webwinkel. Daarbij is het fijn als je met je aangeschafte hoortoestel altijd even kunt binnenlopen bij een fysieke audicien.

Duidelijke prijzen
Het is prettig om van te voren te weten waar je aan toe bent. Ook financieel. Daarom zie je op deze website direct wat een toestel kost en kun je meteen een afspraak maken om het uit te proberen. En dat gaat heel eenvoudig: voer je postcode in in het zoekveld hiernaast en we vertellen je direct waar je de dichtstbijzijnde HoorProfs-ondernemer kunt vinden. Met 140 deelnemers is er altijd wel een bij jou in de buurt.Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2021 - alle rechten voorbehouden.