Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Piep of ruis in oren

Tinnitus of fantoomgeluid, ook oorsuizen genoemd, is een gehooraandoening waarbij voortdurend sis-, fluit-, brom- of pieptonen in één of beide oren gehoord wordt. Het geluid wordt vooral gehoord wanneer er geen of weinig omgevingsgeluid is. Het kan zo luid zijn dat het andere geluiden overstemt en het horen of verstaan hierdoor lastiger wordt. Tinnitus kan ook variëren, het kan soms wat harder of zachter klinken, maar ook hoger en lager zijn mogelijk. Tinnitus hoeft dus niet altijd hetzelfde geluid te zijn, maar kan verschillen in geluid en ook wisselen per oor. Tinnitus is eigenlijk geluid dat er niet hoort te zijn, zeg maar een bijgeluid.Tinnitus komt soms voor in combinatie met overgevoeligheid voor geluid. Tinnitus kan diverse oorzaken hebben en bijvoorbeeld optreden na blootstellen aan hard geluid (harde muziek, lawaai van machines enz), spanningen of na een ongeluk met lichamelijk letsel, maar kan ook andere oorzaken hebben. Als de tinnitus langer duurt dan 24 uur dient men onderzocht te worden. De audicien kan je hier verder over informeren.Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2021 - alle rechten voorbehouden.