Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Vergoeding hoortoestellen

Nieuw in 2016: Eigen bijdrage hoortoestellen kinderen afgeschaft 
Goed nieuws voor kinderen en jongeren tot 18 jaar die een hoortoestel nodig hebben: er hoeft er vanaf 1 januari 2016 geen eigen bijdrage van 25% meer betaald te worden bij de aanschaf van een hoortoestel. Dat heeft minister Schippers van Volksgezondheid bepaald na overleg in de Tweede Kamer. De financiële drempel van de eigen bijdrage bij aanschaf van een hoortoestel voor kinderen en jongeren tot 18 jaar wordt daarmee weggenomen.

Vergoedingssysteem
Sinds 1 januari 2013 is in de zorgverzekeringswet het vergoedingssysteem voor hoortoestellen en andere hoorhulpmiddelen veranderd. In het nieuwe vergoedingssysteem wordt een hoortoestel voorgeschreven volgens het protocol Hoorzorg dat is vastgesteld door Zorgverzekeraars Nederland.

Vaste eigen bijdrage van 25%
Als je een hoortoestel kiest uit de functiecategorie die voor jou is vastgesteld door de audicien, betalen volwassenen een vaste eigen bijdrage van 25% van het bedrag dat door uw verzekeraar is bepaald. De HoorProfs audicien kan u informeren over de hoogte van dit bedrag. Dit is namelijk per zorgverzekeraar verschillend.

Verminderd horen
Om voor vergoeding in aanmerking te komen, moet je een gehoorverlies van minimaal 35 decibel (dB) hebben aan tenminste één oor.Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2021 - alle rechten voorbehouden.