Gratis hoortest aanvragen bij dichtsbijzijnde HoorProfs Audicien

Maak een keuze uit onderstaande HoorProfs audiciens.


Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Na ontvangst van het formulier neemt deze HoorProfs audicien contact met je op! Natuurlijk mag je meerdere hoortoestellen uitproberen. Je zit nergens aan vast!

 

Werkwijze

We gaan op zoek naar de beste gehooroplossing voor jouw situatie. En zó doen we dat:

1. Audiogram: meten = weten
Heb je moeite met horen? Of met verstaan? Is er sprake van gehoorverlies? Door middel van een aantal gehoormetingen meten we het gehoorverlies. De resultaten worden duidelijk zichtbaar in een audiogram. Dat doen we van beide oren, aangezien de gehoorkwaliteit per oor kan verschillen.

2. Inventarisatie: wat is het probleem?
Wat betekent het gehoorverlies voor jou? Kun je de TV niet goed horen? Heb je moeite met verstaan in een drukke omgeving? Heeft het invloed op je werk? We vullen samen een lijst in om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke situatie.

3. Selectie: de beste oplossing
Het ene gehoorverlies is het andere niet. En iedereen stelt zijn eigen eisen aan een hoortoestel. Een state-of-the-art toestel? Een hoortoestel dat nagenoeg onzichtbaar is? Een waterdicht apparaat? Wil je het draadloos kunnen verbinden met je smartphone? Er zijn zeer veel verschillende soorten hoortoestellen verkrijgbaar, ingedeeld in vijf functionele categorieën. Samen kijken we voor welke categorie jij en in aanmerking komt en welk type toestel het best bij jouw wensen aansluit.

4. Proefperiode: even wennen
Een nieuw hoortoestel: ineens hoor je dingen die je eerder niet hoorde - of in ieder geval anders. Dat is even wennen. Geen punt, dat is normaal. Daarom heeft iedereen recht op een proefperiode voor aanschaf van een nieuw hoortoestel. Die periode gebruiken we om het toestel steeds beter af te stellen. Twijfel je of dit hoortoestel de beste oplossing is? Geen probleem: je kunt ook een ander toestel uitproberen. We zoeken net zolang door tot je tevreden bent. Aan het einde van de proefperiode zal de audicien een eindcontrole uitvoeren. Er wordt opnieuw gemeten en er wordt opnieuw een vragenlijst ingevuld.

5. Nazorg: blijvende service
Onze dienstverlening stopt niet als er is afgerekend en de proefperiode voorbij is. Wij weten namelijk dat de conditie van je gehoor kan veranderen. Bij ons ben je daarom ook ná de proefperiode welkom met vragen, voor een tussentijdse controle of een correctie in de afstelling. Bijzonder? Welnee: dat noemen we gewoon service. Altijd bij Hoorzorg aan huis

Gratis hoortest
StAr-gecertificeerd audiciens
HoorProfs kwaliteitslabel
Met 140 winkels altijd in de buurt
Vrijblijvende advisering
Gratis proefperiode
Prijstransparantie

Heb je een vraag of wens je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je direct in contact met de dichtstbijzijnde Hoorzorg aan huis professional!

 

© Copyright Hoorzorg aan huis 2021 - alle rechten voorbehouden.